Къщи, гр. Балчик

от 189000 до 303000

Вид на имота:
Къща
Населено място:
Балчик
Регион:
Добрич
Жилищна площ:
от 170 m2 до 299 m2
Дворно място:
от 315 m2 до 987 m2
Брой етажи:
2
От морeто:
Втора линия
Състояние:
Построен
Предложение:
От строителя
„Тихия кът" е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната алея на гр. Балчик. Концепцията на комплекса е съчетание на съвременен авангарден стил с елементи от автентичната архитектура, характерна за гр. Балчик. Комплексът включва вилни сгради  подходящи за целогодишно и ваканционно ползване, с възможност за отдаване под наем при желание от  страна на собствениците.Забележителности, които ще откриете в съседство са Архитектурно Парков комплекс „Двореца", Ботаническата градина и Имението на прочутата румънска художничка Чичилия Куцеску Сторк... „Тихия кът" е съвместен проект на „Албена"АД, най-голямата хотелиерска компания в България и Община Балчик, които гарантират сигурността, стандарта и качеството на Вашата инвестиция.
Подробна информация Вилните сгради, които са налични за продажба в комплекс „Тихия кът" са шест на брой. Вилните сгради са разположени на надморска тераса със средна височина 23м над морското ниво и на разстояние 50 метра от линията на морския бряг. Теренът е в регулацията на гр. Балчик, в непосредствена близост с Двореца и Ботаническата градина. Парцелът има изключителни качества като разположение, достъпен е лесно по съществуващи улици, разполага с ценна многогдищна растителност и представлява провлекателно място за временно или постоянно, целогодишно обитаване.Поради наличната висока и ценна дървесна растителност, покривните тераси са местата с прекрасна гледка и възможност за слънчеви бани, дори разполагане на преносим басейн. Четири от вилите са двуетажни, с огледална конструкция. Разпределението на площта на мострената вила е решено по следния начин:
  • Етаж 1 - входно антре, две спални,отделни санитарни помещения - баня и тоалетна Етаж 2 - хол с трапезария, кухненски кът, тераса и санитарно помещение (в три от къщите)
Обособяването на помещенията, който се ползват през светлата част от денонощието, на етаж втори, дава възможност за постоянна морска панорама. 
Останалите два броя вили,разположени на втори ред са с аналогично разпределение на жилищната площ. Площта е разпределена както следва: 
  • Етаж първи - входно антре, килер, санитарно помещение, трапезария с кухненски бокс и прилежаща тераса, хол с прилежаща тераса; Етаж втори - две спални, всяка с прилежаща отделна тераса, две санитарни помещения; Етаж трети - покривна тераса
Начин на завършване:
Къщите се предалагат завършени както следва:
Входно антре: под - теракот; стени и таван - латекс контакти и ключове - монтирани; блиндирана входна - врата, естествен фурнир

Спални: под - ламинат; стени и тавани - латекс; контакти и ключове - монтирани; Врати - вътрешни MDF.
Дневна и куненски кът: Под - теракот и ламинат; Стени и таван - латекс; контакти и ключове - монтирани; врати - вътрешни MDF; контакти и ключове - монтирани; ВиК - на тапа.
Санитарни помещения: Стени - фаянс; Под - теракот; санитарно обобрудване.

Други: PVC дограма - естествен фурнир „Златен дъб"; стени- външна изолация, минерална мазилка; фасада- облечена с Балчишки камък, съгласно проект; осветителни тела външни - монтирани; тръби и кабели за климатици - изпълнени; външно паркомясто в парцела - тревобетон; обкръжаваща среда - жив плет и райграс.

 

Валути

USD - 1.78419
GBP - 2.65973
EUR - 1.95583

Времето

София - 13 °
Варна - 17 °
Бургас - 17 °
Русе - 15 °