Къща, к.к. Шкорпиловци

1400

Вид на имота:
Къща
Населено място:
Шкорпиловци
Регион:
Варна
Жилищна площ:
от 150 m2 до 180 m2
Дворно място:
600 m2
Ново строителство:
Да
Цена на m2:
1400 €
От морeто:
Третa линия
Състояние:
В строителство
Предложение:
От строителя

      Курортен комплекс Шкорпиловци  се намира на 40 км южно от морската столица на Българии – гр. Варны. Пляжовете на курортният комплекс са с дължина 16 км и ширина до 150 м и са най-дългата плажна ивица по българското крайбрежие на Черно море. Чистата плажна зона започва от курортен комплекс  Камчия от север и достига Черен нос на юг – там където Черно море се среща с най-северната точка на Стара Планина. 

Това е един от уникалните крайбрежни райони в България с изключително запазена природа, с дъбови гори, дюни, море и минерални води, подходящ за семеен отдих и туризъм, лов и риболов.

     Тук има ловно и горско стопанство и в близост се намира природен резерват Лонгоза. Ловува се за дребен и среден дивеч: мечки, елени, муфлони, диви кози, сърни, глигани, зайци, фазани, яребици и други. А за любителите на риболова е морето, река Камчия и няколко язовира.

 

     HUNTER’S BEACH – комплекс от затворен тип, разположен на 350 м. от плажа и е предназначен за целогодишно живеене.

Разположен е на площ от 11 845 кв.м. и се състои от:

12 семейни вили с площ от около 180 кв.м., всяка от които е разположена в самостоятелен парцел с площ около 600 кв.м. Вилите са построени по индивидуален проект и разполагат с 3-4 спални, хол, трапезария, кухня, гараж и веранда с барбекю. Вилите се предлагат завършени “до ключ” и с пълно обзавеждане;

Жилищната сграда се състои от 64 апартамента с площ от 37 кв.м. до 140 кв.м. (32 студия, 28 двустайни апартамента, 4 тристайни апартамента). Апартаментите се продават завършени “до ключ”; 

Ресторанта, предлага на своите гости традиционни български национални блюда и специалитети с дивеч, свежи плодове и зеленчуци, произведени в домашни условия, както и вино и ракия собствено производство.

На разположение на собствениците е и паркинг, рецепция, лоби бар, външен басейн, руска баня, пералня.

 

Описание на къщите:

Двуетажни къщи без мази и тавански помещения,  с железобетонна конструкция, тухлени стени. 

За външните фасади е предвидено използването на комбинация от гладка и декоративна замазка, облицовка от естествен камък и дърво. Външните стени и подове с топлоизолация.  Покривната конструкция - дърво, керемиди “Брамак”.

За вътрешното завършване на помещенията е предвидено използването на естествени материали. Подовото покритие в спалните и гостните е с паркет. В кухните, трапезариите и коридорите – естествен камък или плочки, в баните – по желание на  клиентите материали от естествен камък или плочки. Стени и тавани – боя с декоративни елементи. 

Прозоречни рамки и балконски врати - PVC  стъклопакети. 

Интериорни врати - MDF.

Напълно оборудвани санитарни помещения: плочки на стената и пода, раковина, душ кабина, тоалет, аксесоари. 

Отопление – камина с въздуховоди във всякая стая и климатици.

Пълно обзавеждане по проект.

Веранда в двора с барбекю.

Разпределение на  помещенията по етажи  / разработени проекти за къщи/:

Първият етаж се състои от коридор, хол с кухня и трапезария с общ тераса, тоалетна, баня, спалня за гости с тераса и обслуживаща стълба. 

Вторият  етаж се състои от две спални с обща тераса, баня, тоалет, коридор. 

Комуникации:

Електричество: по проект окабеляването е в РVC канали, табла, гръмоотвод и заземяване;

Вода и канализация;

Интернет, кабелна телевизия, домофонна система.

Стойност на къщите при пълно завършване и обзавеждане: 1400 €/кв.м. без ДДС.

Условия на плащане:

депозит 2000 евро – резервациона такса – заплаща се от купувача при избор на парцел за къща. Регистриране на фирма на купувача в България;

40% (минус 2000 евро) – се заплащат в рамките на 7 дни след подписване на предварителният договор за покупко-продажба на къща със земя;

60 % - заплащат се на части според актовете за изпълнени строителни работи. 

Схема за реализация на проекта:

Купувачът избира участъка земя и проекта. Сключва се предварителен договор, в който се уточнява степента на довършителните работи по къщата, описва се схемата на финансиране и сроковете за строителство /от 10 до 12 месеца/. Финансирането е на части според изпълнените етапи на строителство, с авансови плащания в размер на 40% от стойността на къщата. Проектирането и строителството започва след подписване на предварителен договор за покупко-продажба и получаване на аванс от купувача.


 

Валути

USD - 1.78419
GBP - 2.65973
EUR - 1.95583

Времето

София - 13 °
Варна - 17 °
Бургас - 17 °
Русе - 15 °