Къща, с. Шкорпиловци

1400

Вид на имота:
Къща
Населено място:
Шкорпиловци
Регион:
Варна
Стаи:
от 4 до 5
Жилищна площ:
от 150 m2 до 180 m2
Ново строителство:
Да
Цена на m2:
1400 €
Състояние:
В строителство

Село Шкорпиловци е разположено на границата с курортен комплекс Шкорпиловци, 40 км. южно от Морската столица и международното летище Варна. Плажната ивица е с дължина от 13 км. и ширина 150 м, което я прави  най-дългата на българското Черноморие. Чистият великолепен пясъчен пояс започва от  курорта Камчия на север и достига Черни нос на юг. 

Това е едно очарователно и спокойно място сред природен букет от минерални води, подходящо място за семеен туризъм, лов, риболов, както и за всички почитатели на природата. Около Шкорпиловци са разположени най-старата дивечовъдна станция «Шерба» и ловните резервати Лонгоза и Черни нос, в които има голямо разнообразие от растителни и животински видове. Ловните полета в района са предпочитани от ловците на благороден елен, дива свиня, сръндак, пъдпъдък, фазан, яребица и горски бекас. За любителите на риболова, освен възможностите които предлага морето, в близост се намират р. Камчия и няколко язовира.

Комплекс от 5 къщи от затворен тип, предназначен за целогодишно живеене, разположен в с. Шкорпиловци,  на 800 м. от морския бряг. 

Разположен на площ от 3 400 кв.м. комплексът се състои от:

 5 семейни къщи, всяка от които е разположена в самостоятелен парцел с около 600 кв.м. двор и с РЗП от 150-180кв.м. Всяка от тях разполага с поне 3-4 спални, хол, дневна, кухня и гараж. Завършването е до ключ с пълно обзавеждане. На разположение на собствениците е паркинг, открит басейн, детска площадка. 

Описание на къщите:

Двуетажни къщи без мази и тавански помещения,  с железобетонна конструкция, тухлени стени. 

За външните фасади е предвидено използването на комбинация от гладка и декоративна замазка, облицовка от естествен камък и дърво. Външните стени и подове с топлоизолация.  Покривната конструкция - дърво, керемиди “Брамак”.

За вътрешното завършване на помещенията е предвидено използването на естествени материали. Подовото покритие в спалните и гостните е с паркет. В кухните, трапезариите и коридорите – естествен камък или плочки, в баните – по желание на  клиентите материали от естествен камък или плочки. Стени и тавани – боя с декоративни елементи. 

Прозоречни рамки и балконски врати - PVC  стъклопакети. 

Интериорни врати - MDF.

Напълно оборудвани санитарни помещения: плочки на стената и пода, раковина, душ кабина, тоалет, аксесоари. 

Отопление – камина с въздуховоди във всякая стая и климатици.

Пълно обзавеждане по проект.

Веранда в двора с барбекю.

Разпределение на  помещенията по етажи  / разработени проекти за къщи/:

Първият етаж се състои от коридор, хол с кухня и трапезария с общ тераса, тоалетна, баня, спалня за гости с тераса и обслуживаща стълба. 

Вторият  етаж се състои от две спални с обща тераса, баня, тоалет, коридор. 

Комуникации:

Електричество: по проект окабеляването е в РVC канали, табла, гръмоотвод и заземяване;

Вода и канализация;

Интернет, кабелна телевизия, домофонна система.

Стойност на къщите при пълно завършване и обзавеждане: 1400 €/кв.м. без ДДС.

Условия на плащане:

депозит 2000 евро – резервациона такса – заплаща се от купувача при избор на парцел за къща. Регистриране на фирма на купувача в България;

40% (минус 2000 евро) – се заплащат в рамките на 7 дни след подписване на предварителният договор за покупко-продажба на къща със земя;

60 % - заплащат се на части според актовете за изпълнени строителни работи. 

Схема за реализация на проекта:

Купувачът избира участъка земя и проекта. Сключва се предварителен договор, в който се уточнява степента на довършителните работи по къщата, описва се схемата на финансиране и сроковете за строителство /от 10 до 12 месеца/. Финансирането е на части според изпълнените етапи на строителство, с авансови плащания в размер на 40% от стойността на къщата. Проектирането и строителството започва след подписване на предварителен договор за покупко-продажба и получаване на аванс от купувача.

 

Валути

USD - 1.78419
GBP - 2.65973
EUR - 1.95583

Времето

София - 13 °
Варна - 17 °
Бургас - 17 °
Русе - 15 °